Home Noord-Brabant Tilburg Dag van de Lach op 5 mei in Beekse Bergen

Dag van de Lach op 5 mei in Beekse Bergen

Op zondag 5 mei 2013 staat Speelland Beekse Bergen geheel in het teken van lachen. Ten bate van Stichting CliniClowns Nederland organiseert Speelland Beekse Bergen haar eigen Dag van de Lach! Er zijn allerlei lachwekkende activiteiten, zoals de Clown Bassie Lachspektakelshow, lachspiegels, de Gekke Bekken Fotoshow en een Dag van de Lach speurtocht.

Speelland Beekse Bergen steunt CliniClowns op de Dag van de Lach bij het uitdragen van haar boodschap: de kracht van een lach voor zieke en gehandicapte kinderen. Want tussen de behandeling, de pijn en de vele beperkingen door is een lach hard nodig. Niet alleen omdat deze kinderen het verdienen, maar vooral omdat ze er veel baat bij hebben. Afleiding en plezier werken namelijk ontspannend en stressverlagend.

De Dag van de Lach is opgericht in 1998 door The World Laughter Yoga Movement en vindt plaats op de eerste zondag van mei. Bezoekers van Speelland Beekse Bergen kunnen dit jaar op de Dag van de Lach onder andere meedoen met een speurtocht, waarbij ze op een speelse manier kennis maken met het werk van CliniClowns. Ook zijn er die dag lachspiegels, de Bassie Lachspektakelshow (van 14.00 tot 15.00 uur) en de Gekke Bekken Fotoshow.

 

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Man gewond bij caféruzie

Een cafébezoeker is vrijdag 24 maart 2023 gewond geraakt aan zijn gezicht na een ruzie in …