Home Noord-Brabant Tilburg Wateroverlast leidt naar hennepkwekerij

Wateroverlast leidt naar hennepkwekerij

Na een melding van wateroverlast is in een woning aan de Grubbenvorststraat een hennepkwekerij met ruim 300 planten gevonden. De 38-jarige bewoner van de woning is aangehouden. Naar aanleiding van een melding van wateroverlast is de politie polshoogte gaan nemen bij een woning aan de Grubbenvorststraat.de agenten hebben in het huis een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Deze bestond uit ruim 300 planten. De planten en materialen zijn in beslag genomen en vernietigd. De 38-jarige bewoner is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Berkel-Enschot – Drugs in woning aangetroffen

Tijdens een bestuurlijke controle in een woning aan de Molenakker zijn vandaag vier blokke…