Home Noord-Brabant Tilburg Tilburger (26) na geweldsincident aangehouden in Waalwijk

Tilburger (26) na geweldsincident aangehouden in Waalwijk

Zaterdagavond heeft een incident plaats gevonden nabij een school op de Eikendonklaan in Waalwijk. Een 26-jarige Tilburger zou daar met een mes stekende bewegingen hebben gemaakt in de richting van een 20-jarige Waalwijker, die niet werd geraakt. Vervolgens zou de Tilburger met zijn auto ingereden zijn op de geparkeerde auto van de Waalwijker. De verdachte sloeg op de vlucht. Hij meldde zich telefonisch bij de politie waarna hij rond 21.45 uur voor een meubelwinkel op de Reigerbosweg werd aangehouden.

De achtergrond zou in de relationele sfeer liggen. De verdachte zou zijn ex-vriendin telefonisch hebben lastig gevallen, de Waalwijker een vriend van haar wilde hem daarover aanspreken. De verdachte is in verzekering gesteld.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Oisterwijk – Gezocht – Schietpartij – Nijverheidsweg – Oisterwijk

Wij vragen uw hulp bij het zoeken naar iemand die mogelijk een rol heeft gespeeld bij een …