Home Noord-Brabant Tilburg Dronken Tilburger (23) bestuurt auto terwijl rijbewijs is ingevorderd

Dronken Tilburger (23) bestuurt auto terwijl rijbewijs is ingevorderd

Een 23-jarige Tilburger is vannacht,de nacht van vrijdag op zaterdag  omstreeks 03.00 uur op de Dalemdreef betrapt op het rijden onder invloed. De Tilburger, een beginnend bestuurder, blies 435 ugl. Bovendien bleek dat zijn rijbewijs op 15 februari 2013, vanwege het niet betalen van boetes was ingenomen. Hij mocht tot 9 mei 2013 niet achter het stuur. Voor het besturen van een auto, terwijl het rijbewijs is ingevorderd krijgt hij ook een proces-verbaal. Op de Taxandriaweg in Waalwijk werd vannacht ook een dronken automobilist aangehouden. Rond 04.00 uur werd een 49-jarige Waalwijker vanwege zijn rijgedrag aan de kant gezet. Hij blies maar liefst 680 ugl, ruim drie keer het toegestane maximum van 220 ugl.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…