Home Noord-Brabant Tilburg Opstootjes in Tilburgs uitgaansleven

Opstootjes in Tilburgs uitgaansleven

Agenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 04.10 uur op de Heuvelring een 19-jarige Tilburger aangehouden vanwege het verstoren van de openbare orde omdat hij op de vuist ging met een andere stapper. Kennelijk waren een paar gasten uit een horecagelegenheid gezet. Hij pleegde bij zijn aanhouding verzet. Na deze aanhouding bleef het onrustig op de Heuvel, waarbok meerdere personen elkaar bleven uitdagen en door vrienden bijna letterlijk moesten worden meegesleurd. De politie heeft met agenten uit de Noodhulp extra toezicht gehouden totdat de rust was wedergekeerd.

Omstreeks 03.30 uur werd in een café op de Stadhuisstraat een 24-jarige man uit Goirle aangehouden ter zake huisvredebreuk. De Goirlenaar heeft namelijk een collectieve horeca ontzegging die in is gegaan op 27 januari 2013 en die nog doorloop tot 27 april 2013.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…