Home Noord-Brabant Tilburg Tilburgse bestuurder is hardleers

Tilburgse bestuurder is hardleers

Agenten controleerden donderdagochtend rond 05.00 uur op de Spoorlaan een automobilist. Het voertuig waar de 44-jarige Tilburger in reed bleek niet verzekerd te zijn. De man had geen geldig rijbewijs. Voor beide overtredingen kreeg de bestuurder een bekeuring. De agenten meldden de man dat hij niet meer mocht rijden. Een paar minuten later zagen de dienders de man toch weer op de Spoorlaan rijden. Wederom kreeg hij een stopteken. Hij werd hij aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Motorrijder (84) komt op snelweg A65 ten val en overlijdt

Een motorrijder kwam zondagochtend 28 mei ten val op de A65 ter hoogte van de afrit Tilbur…