Home Noord-Brabant Tilburg Hennepkwekerij in transformatorhuisje voorkomen

Hennepkwekerij in transformatorhuisje voorkomen

Drie mannen zijn woensdag aangehouden terwijl ze zich in een transformatorhuisje van Enexis bevonden aan de Tilburgsebaan in Gilze. De politie heeft in het huisje materiaal gevonden waarmee een hennepkwekerij opgezet kan worden. Rond de klok van 23:00 uur kreeg de politie een tip binnen dat in een transformatorhuisje aan de Tilburgsebaan in Gilze mogelijk een hennepkwekerij werd opgezet. Agenten gingen poolshoogte nemen en zagen verderop op een zandpad een auto geparkeerd staan. Ook zagen ze dat de deur van het huisje een paar keer open en dicht ging. Ze riepen dat de politie er was en dat de mensen in het huisje naar buiten moesten komen.

Drie mannen (een 18-jarige Tilburge, een 22-jarige Tilburger en een 31-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats) kwamen vervolgens naar buiten en zijn aangehouden. In het transformatorhuisje zijn spullen (waaronder hennepstekjes) gevonden die gebruikt kunnen worden voor het opzetten van een hennepkwekerij. In de auto van een van de verdachte is een jammer gevonden. De drie mannen zijn meegenomen naar het bureau en de spullen zijn in beslag genomen.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Motorrijder (84) komt op snelweg A65 ten val en overlijdt

Een motorrijder kwam zondagochtend 28 mei ten val op de A65 ter hoogte van de afrit Tilbur…