Home Noord-Brabant Tilburg Tilburger beschoten bij inbraak in wietplantage

Tilburger beschoten bij inbraak in wietplantage

Een 32-jarige Tilburger raakte vannacht zwaargewond, terwijl hij vermoedelijk aan het breken was in een bedrijfspand. De man werd beschoten en raakte ernstig gewond. In het gebouw was een hennepkwekerij ingericht. Het is nog onbekend wie de schutter was. Woensdag rond 01.25 uur kreeg de politie een melding binnen over een schietpartij in Sprang-Capelle. Bij dit incident was iemand gewond geraakt. Daar werd niets aangetroffen. Na enig zoekwerk werd de bewuste locatie gevonden. Het ging om een bedrijvenverzamelcomplex aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel.

De verdachte werd gewond aangetroffen in een hennepkwekerij tussen de wietplanten. Hij had onder meer een schotwond. De agenten herkenden hem als een 32-jarige man uit Tilburg. Bij de stabilisatie van de verdachte kreeg het ambulance-personeel ondersteuning van het traumateam van de Lifeliner (= traumahelikopter). De gewonde man ging vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis.

Gezien zijn medische toestand kon de verdachte nog niet verhoord worden over de gebeurtenissen. Uit het sporenbeeld maakt de politie op dat hij vermoedelijk via een gat in het dak wilde inbreken in de hennepkwekerij. Hij werd beschoten en raakte ernstig gewond. Tactisch en technisch rechercheurs zijn op dit moment bezig met onderzoek op en rond de plaats van het delict.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Oisterwijk – Gezocht – Schietpartij – Nijverheidsweg – Oisterwijk

Wij vragen uw hulp bij het zoeken naar iemand die mogelijk een rol heeft gespeeld bij een …