Home Noord-Brabant Tilburg Twee keer brand in Kaatsheuvel

Twee keer brand in Kaatsheuvel

In de vroege ochtend van maandag 8 april heeft op twee plaatsen in Kaatsheuvel brand gewoed. In de Verzetstraat stond rond 04.00 uur op een bedrijfsterrein een container waarin oud papier wordt bewaard in brand. Bij een bedrijf aan de Bevrijdingsweg brandde rond 05.45 uur een auto helemaal uit. De brandweer kon een tweede auto die naast het brandende voertuig stond wegduwen, maar kon niet voorkomen dat ook dit voertuig flinke schade op liep. Medewerkers van beide bedrijven hebben bij de politie aangifte gedaan van brandstichting. De politie stelt een nader onderzoek in.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…