Home Noord-Brabant Tilburg Fietsendief wordt agressief tegen getuige

Fietsendief wordt agressief tegen getuige

Woensdag rond 09.40 uur vond op de Bosscheweg in Tilburg een brutale fietsendiefstal plaats. De gestolen fiets is eigendom van een 14-jarige scholiere. Zij was op de fiets op weg naar school was en haalde onderweg een vriendin op. Toen ze aanbelde bij de woning van haar vriendin, ging een onbekende man er met haar fiets vandoor. De fiets stond echter op een soort stuurslot en kon daardoor alleen maar rechtdoor. Het meisje ging achter de fietsendief aan en zag de man vallen, vanwege het stuurslot. Hij liet daarbij de fiets achter en nam de schooltas van het meisje mee

Een toevallige voorbijgangster probeerde de fietsendief tegen te houden, maar moest haar actie staken toen zij geslagen werd door de verdachte. Bij de kerk liet de dief de tas achter en werd de verdachte uit het oog verloren. De scholiere heeft haar spullen terug gekregen. Met de behulpzame getuige is een afspraak gemaakt voor het doen van aangifte van mishandeling.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Motorrijder (84) komt op snelweg A65 ten val en overlijdt

Een motorrijder kwam zondagochtend 28 mei ten val op de A65 ter hoogte van de afrit Tilbur…