Home Noord-Brabant Tilburg Ex-man aangehouden voor steekpartij in Tilburg

Ex-man aangehouden voor steekpartij in Tilburg

Een 30-jarige vrouw uit Tilburg is maandagochtend 1 april meerdere keren gestoken door haar ex-man op de Van Hogendorpstraat. Getuigen hoorden geschreeuw en belden de politie. De vrouw is met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een 37-jarige Tilburger is later door de politie aangehouden.

Rond 08:00 uur hoorden buurtbewoners geschreeuw en zagen dat een man een vrouw op straat met een mes aan het steken was. De bewoners probeerden tussenbeiden te komen en belden de politie. De man is gevlucht en de vrouw is met meerdere steekwonden naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft onderzoek gedaan en getuigen gehoord. De dader bleek de ex-man van de vrouw te zijn en de politie is meteen op zoek gegaan naar deze man. Hij is een paar uur later aangehouden in Rucphen. Hij is ingesloten in het cellencomplex.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…