Home Noord-Brabant Tilburg Getuigen gezocht van poging woningoverval in Kaatsheuvel

Getuigen gezocht van poging woningoverval in Kaatsheuvel

De politie zoekt getuigen van een poging tot overval, donderdagavond rond 20.35 uur, op een woning aan de Erasstraat in Kaatsheuvel. De 64-jarige bewoner hoorde gebonk op zijn voordeur. Hij zag een man voor de deur staan en deed open. De man had een bivakmuts op en een mes in zijn hand. Hij droeg zwarte kleding. Hij riep om geld. De bewoner schrok en deed snel de voordeur dicht. De verdachte ging er daarop vandoor.

Getuigen hebben gezien dat twee personen met bivakmutsen op wegrenden. Vervolgens werd gezien dat er een zilvergrijze Ford Ka hard wegreed naar de Driestapelenstoel. De politie is op zoek naar getuigen van de overval of mensen die er mogelijk iets meer van weten. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…