Home Noord-Brabant Tilburg Roemeen (26) betrapt op winkeldiefstal in Tilburg

Roemeen (26) betrapt op winkeldiefstal in Tilburg

Een 26-jarige Roemeen is woensdagmiddag 27 maart 2013 rond 13.15 uur in een elektronicazaak op het Pieter Vreedeplein betrapt op winkeldiefstal. Hij had drie fotocamera’s met een winkelwaarde van bij elkaar 1881 euro gestolen. Ook elders in Tilburg en in Goirle en Oisterwijk werden winkeldieven aangehouden.

Een beveiliger hield de man in de gaten omdat hij met twee plastic tassen de winkel binnen kwam. Hij zag dat de Roemeen drie camera’s, met een winkelwaarde van 629 euro per stuk, in een van de tassen stopte. Hierna liep de man met zijn geprepareerde tas de winkel uit. Het poortjesalarm ging niet over. De beveiliger heeft de dief samen met een collega aangehouden. De verdachte, verklaarde pas een week in Nederland te zijn. Hij is door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld.

Een 22-jarige Tilburger werd woensdagavond in een bouwmarkt op de Hestiastraat in Tilburg betrapt op winkeldiefstal. Hij had een betonschaar en een plaatschaar gestolen. De goeden hebben bij elkaar een winkelwaarde van 58 euro. Nadat hij was betrapt werd hij agressief in de richting van de beveiliger. De dief probeerde te vluchten maar kon een ophoudruimte ingeduwd worden.

Een 57-jarige Oisterwijkse werd woensdagmiddag in een winkel op het Fabriekspad in Oisterwijk betrapt op winkeldiefstal. Ze had een blok kaas in haar tas gestopt en niet afgerekend. De vrouw vertelde dat zij in de bijstand zat en geen geld had om kaas te kopen.

Een 27-jarige vrouw uit Goirle werd woensdagmiddag in een supermarkt op de Hovel aangehouden. Zij had voor 40 euro aan levensmiddelen gestolen. Tegen alle winkeldieven wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Tilburg, Oisterwijk, Waalwijk – Op 18 locaties illegale prostitutie en diverse aanhoudingen

Op 18 en 25 november bezocht het Bestuurlijk Interventieteam van het district Hart van Bra…