Home Noord-Brabant Tilburg Verdachte meldt zich na beelden mishandeling in Bureau Brabant

Verdachte meldt zich na beelden mishandeling in Bureau Brabant

Een 24-jarige man heeft zich maandagmiddag rond 16.00 uur gemeld bij het politiebureau aan de Ringbaan West. De man werd gezocht voor een zware mishandeling die op 13 januari plaatsvond op de Heuvel. Voor de opsporing werden op 4 maart door het programma Bureau Brabant beelden getoond van de mishandeling van een 21-jarige jongeman uit Zeeland, die daarbij een zware kaakbreuk opliep. Hij is nog steeds onder behandeling bij een arts.

De Zeeuw was gaan stappen op 13 januari met 5 vrienden. Daarbij bezochten zij een horecagelegenheid aan de Heuvel. Nadat zij daar weg waren gegaan werd het slachtoffer vermoedelijk door de nu aangehouden verdachte op het gezicht geslagen. Hij brak daarbij zijn kaak en raakte buiten bewustzijn. Dit gebeurde rond 04.00 uur in een steegje op de Heuvel.

De verdachte die de beelden op televisie zag meldde zich enkele dagen later bij de politie. Hij is aangehouden. Er werden ruim 100 tips aan de politie doorgegeven na de uitzending. In de uitzending van Bureau Brabant op 4 maart werden foto’s getoond van twee verdachten, het slachtoffer en een reconstructiefilmpje. De tweede verdachte waarvan foto’s werden getoond wordt ook gehoord als getuige.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…