Home Noord-Brabant Tilburg Kapot licht verraadt chauffeur met glaasje op

Kapot licht verraadt chauffeur met glaasje op

Een 26-jarige Goirlenaar reed met kapot achterlicht op zijn scooter op de Ringbaan Zuid. Agenten die hem op maandagavond rond 21.30 uur lieten stoppen roken alcohol. Een blaastest wees vervolgens uit dat de man te veel had gedronken om nog aan het verkeer deel te mogen nemen. Hij blies een waarde van 385 ug/l. Dat kwam hem samen met het kapotte lucht te staan op een boete. Het bleek overigens niet de eerste keer te zijn dat de man een glaasje op had terwijl hij reed. Vijf jaar geleden liep hij ook al tegen de lamp.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…