Home Noord-Brabant Tilburg Verwarde man aangehouden voor vernieling

Verwarde man aangehouden voor vernieling

De politie heeft vannacht, de nacht van zondag 24 op maandag 25 maart 2013,omstreeks 01.00 uur, op het Wilhelminapark een verwarde 25-jarige man aangehouden ter zake vernieling aan een auto. De arrestatie volgde na meldingen dat een dronken man op de Goirkestraat schreeuwde naar voorbijgangers en tegen auto’s zou schoppen en slaan. Er waren meerdere getuigen daarvan. Ook meldde zich een 57-jarige Tilburger als benadeelde. Hij vertelde dat de verwarde man de linker buitenspiegel van zijn auto vernield had.

De aangever vertelde dat hij rond 00.45 uur in zijn Nissan Micra vanuit de Kwaadeindstraat over de Goirkestraat reed. De aangever zag een man lopen die met gebaren seinde dat hij moest stoppen. Hij bracht zijn voertuig daarop tot stilstand. De man kwam schreeuwend op zijn auto af en sloeg met zijn rechterhand de linkerbuitenspiegel er af. De automobilist reed daarop snel door. Hij vond het gedrag van die man erg bedreigend. De 25-jarige verdachte, die een Russisch paspoort toonde, is ingesloten. De Vreemdelingendienst onderzoekt zijn verblijfsstatus.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…