Home Noord-Brabant Tilburg Twee dievegges betrapt in Tilburgs zwembad

Twee dievegges betrapt in Tilburgs zwembad

Twee 20-jarige Tilburgse vrouwen zijn vrijdagavond 22 maart 2013 in het zwembad aan de Stappegoorweg betrapt op diefstal uit een kluisje. Een 18-jarige Tilburger was tijdens het zwemmen de sleutel van zijn kluisje verloren. Twee vrouwen die het sleuteltje hadden gevonden hebben daarop een mobiele telefoon en drie kaartjes voor een ijshockeywedstrijd uit het kluisje gehaald en in hun eigen safe gestopt. De rechtmatige eigenaar informeerde nadat hij de diefstal had ontdekt bij een medewerker van het zwembad. Via de bewakingsbeelden werden de daders, die nog in het complex waren, achterhaald. Ze hebben bekend en hebben een boete van 500 euro gekregen die door middel van een pintransactie is voldaan. De gestolen goederen zijn terug naar de rechtmatige eigenaar.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Getuigen gezocht van beroving in Haskerlandstraat Tilburg

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk getuigen zijn geweest van een ber…