Home Noord-Brabant Tilburg Arrestatie na bedreiging

Arrestatie na bedreiging

De politie arresteerde een 27-jarige inwoner van Kaatsheuvel op verdenking van bedreiging. Dat gebeurde zaterdagavond 16 maart 2013 om 21.45 uur op een camping aan de Van Haestrechtstraat in Kaatsheuvel. De beveiliger van de camping waarschuwde de politie, nadat hij ernstig was bedreigd. Hij had de bewoners van een caravan aangesproken vanwege geluidsoverlast. De zaak escaleerde, waarbij de beveiliger de nodige verwensingen naar zijn hoofd kreeg geslingerd. Bovendien volgde er een aantal gerichte bedreigingen. De politie arresteerde de 27-jarige verdachte. Hij is in het politiebureau vast gezet en wordt verhoord de hulp van een tolk over de gebeurtenissen.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…