Home Noord-Brabant Tilburg Snelheidscontrole in Tilburg-Noord

Snelheidscontrole in Tilburg-Noord

Op diverse straten in Tilburg-Noord zijn woensdag tussen 08.30 en 16.30 uur verschillende snelheidscontroles gehouden. Op de Van Anrooijlaan en de Strausslaan is een snelheidscontrole gehouden. Daar zijn diverse bestuurders beboet. Op de Strausslaan kon 1 bestuurder geen rijbewijs tonen. Ook had hij geen ander identiteitsbewijs bij zich. Bij verdere controle naar zijn identiteit bleek dat hij nog DNA moest afgeven. Daarop is hij aangehouden waarna bleek dat hij zich ook schuldig had gemaakt aan het opgeven van een valse naam. De man kreeg daarop voor 430 Euro aan boetes mee naar huis.

Op de Heikantlaan en de Vlashoflaan konden nog 5 bestuurders hun rijbewijs niet laten zien. Verder droegen er 5 geen gordel, 1 reed met een rijontzegging toch in zijn wagen rond, 1 overtrad de maximum snelheid, 1 van hen had zijn kentekenbewijs niet bij zich, 1 reed met een te losse lading en 1 had een te gladde band. Ook had 1 bestuurder een kapot rijbewijs bij zich en had een laatste passant het verkeerde rijbewijs, namelijk dat van een ander bij zich. Omdat iemand die langs de controle kwam nog een hoge boete van meer dan 1.000 euro had openstaan werd hij meegenomen naar het bureau waar deze werd betaald.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…