Home Noord-Brabant Tilburg Twee Tilburgse witwassers aangehouden

Twee Tilburgse witwassers aangehouden

Een 23-jarige man en een 24 jarige man, beide uit Tilburg, zijn dinsdag aangehouden op de Midden-Brabantweg op verdenking van witwassen. Een motoragent ontdekte tijdens een controle hennepresten in hun voertuig en een groot geldbedrag.

Een motoragent verzocht rond 18:30 uur een bestelbus te stoppen zodat hij deze kon controleren. Zodra het raampje werd opengedraaid rook de agent een hennepgeur. De bijrijder van de bus herkende hij als een bekende van de politie. De agent vroeg of hij de achterzijde van de inhoud van de laadklep mocht bekijken. Na goedkeuring opende hij de deur en zag daar hennepresten liggen. Vervolgens heeft hij samen met politiecollega’s die hem kwamen assisteren, de twee inzittenden gefouilleerd. Hierbij bleek de bestuurder een contant bedrag van €14.000,- in zijn zak te hebben. Vervolgens zijn de twee Tilburgers aangehouden op verdenking van witwassen.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Verdacht van meerdere inbraken in bestelauto’s

De politie onderzoekt hoeveel inbraken een verdachte heeft gepleegd. Op dit moment verdenk…