Home Noord-Brabant Tilburg Vermoedelijke inbreker (21) Tilburgse horecazaak aangehouden

Vermoedelijke inbreker (21) Tilburgse horecazaak aangehouden

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag rond 01.00 uur, op de Meerkoldreef in Tilburg, een 21-jarige Tilburger aangehouden op de verdenking van betrokkenheid bij een inbraak in een restaurant aan de Vijverlaan.

Rond 00.20 uur werd een inbraakalarm gemeld in een horecazaak aan de Vijverlaan. Ter plaatse bleek inderdaad ingebroken te zijn. Er was een raam ingeslagen. Het pand werd met een politiehond doorzocht, er werd echter niemand meer aangetroffen. Er waren uit het kantoor drie laptops gestolen. Tijdens het onderzoek in de omgeving werd op de Meerkoldreef een man aangetroffen die uit de richting van het pand kwam. Hij was bezweet en kon zich niet legitimeren. Hij had een warrig verhaal over zijn doen en laten. Hij blijkt een bekende te zijn van de politie. Hij werd als verdachte aangehouden. Elders op de Meerkoldreef, op enkele tientallen meters van de plaats van aanhouding, werden tijdens het buurtonderzoek de drie gestolen laptops aangetroffen. De verdachte is in verzekering gesteld.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Politie houdt brandstichtende indringer aan, deel seniorencomplex ontruimd

Politiemensen hebben, mede dankzij de oplettendheid van diverse Tilburgers, woensdagavond …