Home Noord-Brabant Tilburg Tilburger (27) aangehouden na bedreiging

Tilburger (27) aangehouden na bedreiging

De politie heeft zondagavond 10 maart 2013 omstreeks 23.10 uur in een appartement aan de Bosscheweg in Tilburg een agressieve 27-jarige Tilburger aangehouden. De man had, terwijl hij vermoedelijk onder invloed was van drugs, agenten en eerder op de dag zijn ouders bedreigd. Hij is in verzekering gesteld.

Overdosis
De agenten kregen een melding dat een bewoner van een appartement aan de Bosscheweg een overdosis cocaïne zou hebben ingenomen en geen medische assistentie wilde. Zijn ouders en een ambulance waren al ter plaatse. Nadat de agenten aangeklopt hadden, deed de bewoner uiteindelijk toch open. Hij riep tegen de hulpverleners. terwijl hij twee messen in zijn handen had, dat ze hem niet moesten halen omdat hij hen dan zou neerschieten. Uiteindelijk overtuigden de dienders hem om de messen over de galerij naar beneden te gooien.

In de woning heeft hij vervolgens tijdens een gesprek nog een van de agenten een harde duw gegeven waardoor ze tegen het keukenblok belandde en haar hoofd bezeerde.

Ook ouders bedreigd
De verdachte werd aangehouden ter zake bedreiging. Hij is vannacht vanwege zijn mogelijk overdosis drugs eerst nog geobserveerd in het ziekenhuis daarna is hij ingesloten. De ouders van de verdachte gaven aan dat hij hen eerder op de dag bedreigd had met een hamer, hij wilde geld van hen. De politie maakt van alle incidenten een dossier op. In januari 2013 werd dezelfde man ook al aangehouden omdat hij twee psychiatrisch verpleegkundigen die bij hem op huisbezoek kwamen gedreigd zou hebben met een kruisboog neer te schieten.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Cobra’s en Mortieren in schuur bij woning

De politie heeft dinsdag 28 november jl. in een schuur van een woning in de wijk Broekhove…