Home Noord-Brabant Tilburg Jongen (17) door twee knapen beroofd van fiets

Jongen (17) door twee knapen beroofd van fiets

Twee nog onbekende knapen hebben zondagavond rond 22.50 uur op het fietspad van de Abcovenseweg in Tilburg een 17-jarige jongen uit Goirle van zijn fiets beroofd.

Het slachtoffer verklaart dat hij van twee jongens die op het fietspad liepen, een duw had gekregen op het moment dat hij hen inhaalde. Hierdoor viel hij met zijn fiets in de struiken. Hij zag dat een van de jongens zijn fiets pakte, hij hoorde hen tegen elkaar zeggen dat ze ook zijn telefoon gingen pakken. Het slachtoffer die wilde voorkomen dat hij ook van zijn telefoon beroofd zou worden, is daarop weggerend het viaduct over in de richting van Goirle. Hij werd aanvankelijk nog door een van de straatrovers achtervolgd, maar na een tijdje haakte die af. De aangever heeft twee fietsers aangesproken waarna de politie is gebeld. De straatrovers en de fiets werden niet meer aangetroffen. De licht getinte daders zijn circa 16 a 1 7 jaar oud.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…