Home Noord-Brabant Tilburg Aangehouding wegens bedreiging buitengewoon opsporingsambtenaar

Aangehouding wegens bedreiging buitengewoon opsporingsambtenaar

Vrijdagavond is een 47-jarige man uit Tilburg aangehouden omdat hij ervan verdacht werd een parkeercontroleur te hebben bedreigd. De buitengewoon opsporingsambtenaar van de gemeente Tilburg was samen met een collega op de Bredaseweg aan het werk. Hij had een parkeerbon uitgeschreven. De eigenaar van de auto kwam op parkeercontroleur aangelopen. Hij gaf de man een duw en balde zijn vuisten. De controleurs spraken de man hierop aan. Ondertussen had de parkeerwachter op de noodknop geduwd omdat hij zich bedreigd voelde. De verdachte is weggegaan. De politie heeft de man op zijn huisadres aangehouden. De medewerker van de gemeente heeft aangifte gedaan.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…