Home Noord-Brabant Tilburg Oosterhoutse mannen met GHB aangehouden

Oosterhoutse mannen met GHB aangehouden

Twee mannen uit Oosterhout werden woensdagavond rond 21.20 uur op de Tilburgseweg in hun woonplaats aangehouden op verdenking van bezit van de harddrug GHB.

GHB staan op lijst 1 en wordt aangemerkt als ‘harddrug’. Het is erg verslavend. Sommige gebruikers moeten om de paar uur een hoeveelheid tot zich nemen omdat onthouding kan leiden tot zeer ernstige ontwenningsverschijnselen.

Surveillerende agenten gaven een automobilist een stopteken voor een verkeerscontrole. De agent zag de bijrijder snel iets wegstoppen. Bij de controle van het voertuig vonden agenten een flesje GHB. De 26-jarige bestuurder en de 24-jarige bijrijder werden aangehouden. Na verhoor werden ze heengezonden. De politie maakt dossier op.

 

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Twee verdachten diefstal uit auto aangehouden

Een alerte getuige heeft de politie woensdag 5 oktober 2022 op het spoor gezet van twee Po…