Home Noord-Brabant Tilburg Hennepkwekerij geruimd in Oosterhoutse woning | politie.nl

Hennepkwekerij geruimd in Oosterhoutse woning | politie.nl

Agenten troffen woensdagavond een hennepkwekerij aan in een woning aan de Tilburgseweg in Oosterhout. Een buurtbewoner meldde rond 23.45 uur dat hij een harde klap hoorde in de woning en vertrouwde dit niet. genten vermoedden dat er een hennepkwekerij in de woning was. Met toestemming van de officier van justitie gingen zij het pand binnen. Op de zolder troffen zij een hennepkwekerij met 272 planten aan. De kwekerij werd geruimd. Er was niemand in de woning aanwezig.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Tilburger aangehouden voor witwassen van miljoenen euro’s

Die politie hield dinsdag 29 november een 31-jarige Tilburger aan op verdenking van groots…