Home Noord-Brabant Tilburg Op inbrekerspad?

Op inbrekerspad?

Agenten arresteerden maandagavond twee mannen. Het tweetal was vermoedelijk op inbrekerspad. De mannen (26 en 31 jaar oud) komen uit Tilburg en zijn ‘bekenden’ van politie en justitie. Rond 21.45 uur controleerden de agenten een blauwe Nissan Micra op de Ringbaan-West. Een soort gelijke auto was recent onder verdachte omstandigheden gezien bij inbraken. Vandaar dat de agenten extra interesse hadden in de auto. Bij controle werden diverse inbrekersgereedschappen gevonden.

Daarnaast lagen er kleine hoeveelheden drugs en spullen in de auto, waarvan de herkomst onduidelijk is. Het ging daarbij o.a. om frontjes van autoradio’s, onderdelen van geluidsapparatuur en andere zaken. Verder bleek dat de auto niet verzekerd was.

De twee arrestanten zijn in het belang van het verdere onderzoek in hechtenis genomen. In artikel 57 van de Algemene Plaatselijke Verordening voor de gemeente Tilburg is het vervoer van inbrekerswerktuigen verboden gesteld.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…