Home Noord-Brabant Tilburg Ex probeert ‘s-nachts huis ex-vriendin binnen te dringen

Ex probeert ‘s-nachts huis ex-vriendin binnen te dringen

Een 29-jarige inwoner van Tilburg is door de politie gearresteerd op verdenking van vernieling en huisvredebreuk. De verdachte probeerde dinsdag 5 maart 2013 om 02.45 uur het huis van zijn ex-vriendin binnen te dringen. De man stond rond middernacht al te vervelen aan de voordeur van het huis in de wijk Oud Noord. Toen er niet werd opengedaan vertrok hij weer. Rond 02.45 uur schrokken de bewoonster (24) en haar drie slapende kinderen van glasgerinkel.

De ex-vriend stond op een plat dak en had de ruit van de slaapkamer van de vrouw ingeslagen. Via het gat wilde hij naar binnen klimmen. De vrouw belde echter de politie, waarop haar ex het hazenpad koos.

Agenten gingen op zoek in de wijk en vonden de verdachte een paar straten verderop. De man was sterk onder invloed van alcohol en werd gearresteerd. Hij zit voorlopig vast, mede vanwege andere nog openstaande vonnissen.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…