Home Noord-Brabant Tilburg Circa 10 % automobilisten rijdt te snel langs de radar in Tilburg

Circa 10 % automobilisten rijdt te snel langs de radar in Tilburg

De politie hield maandag snelheidscontroles op de Ringbaan-West en de Ringbaan-Noord in Tilburg. Bij deze controles gebruikte het Verkeershandhavingsteam radarapparatuur. De meeste automobilisten (90%) hield zich keurig aan de snelheid. Een kleine tien procent van de passanten ging op de bon. Zij krijgen binnenkort de bekeuring thuisgestuurd van het Centraal Justitieel Incasso Bureau.

Tussen 15.15 uur en 21.45 uur passeerden er in totaal 4.490 voertuigen. Daarvan reden er 252 voertuigen sneller dan de maximum toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/u.

Ook op de Ringbaan West in Tilburg is de maximum toegestane snelheid op 50 km/u vastgesteld. In totaal kwamen er tussen 16.00 en 22.00 uur 2.408 automobilisten langs de radarapparatuur gereden. 404 van hen werden op foto vast gelegd omdat zij een snelheidsovertreding pleegden. De snelste automobilist reed bij het dubbele van wat is toegestaan, namelijk 99 km/u.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Tilburg, Oisterwijk, Waalwijk – Op 18 locaties illegale prostitutie en diverse aanhoudingen

Op 18 en 25 november bezocht het Bestuurlijk Interventieteam van het district Hart van Bra…