Home Noord-Brabant Tilburg Arrestatie na bedreigingen tegen pandjesbaas

Arrestatie na bedreigingen tegen pandjesbaas

Een 59-jarige man uit Tilburg deed aangifte van bedreiging. Hij is bedrijfsleider van een soort pandjeshuis in Tilburg. Eén van de klanten (28) had recent gouden armbanden verpand. Begin maart waren de sieraden teruggekocht door zijn familie. Er ontstond naderhand ruzie omdat de armbanden beschadigd zouden zijn. Nadat de verdachte de bedrijfsleider eerst telefonisch had bedreigd, stond hij maandagmiddag 4 maart met zes andere personen in de winkel. Hij kwam opnieuw verhaal halen en er volgde weer bedreigingen. De bedrijfsleider voelde zich erg geïntimideerde en belde de politie. De 28-jarige verdachte (uit Tilburg) werd gearresteerd. Hij is in het politie bureau verhoord en kreeg proces-verbaal wegens bedreiging.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…