Home Noord-Brabant Sint Michielsgestel Gewapende overval op tankstation Molendijk-Zuid

Gewapende overval op tankstation Molendijk-Zuid

Een tankstation aan de Molendijk-Zuid in Schijndel werd rond 20.50 uur door een man overvallen. De dader bedreigde daarbij een medewerker van het tankstation met een vuurwapen gelijkend voorwerp. De dader zag kans naast wat kassageld ook pakjes sigaretten en snoepgoed weg te nemen. Hierna verliet de overvaller het tankstation in onbekende richting. De medewerker alarmeerde hierna de politie en de eigenaar van het pompstation, die inmiddels aangifte heeft gedaan.

De overvaller van rond de twintig jaar heeft een licht getinte huid en droeg een zwarte jas voorzien van een capuchon die hij over zijn hoofd had getrokken. Verder droeg hij een zwarte broek en zwarte handschoenen.

Laad meer Sint Michielsgestel

Geef een reactie

Bekijk ook

Sint-Michielsgestel – Aanhouding op heterdaad na melding 112

Op de vroege zondagochtend van 25 juni hielden wij een verdachte man uit ’s-Hertogenbosch …