Home Noord-Brabant Sint Michielsgestel Drietal aangehouden na achtervolging in gestolen auto

Drietal aangehouden na achtervolging in gestolen auto

Na een achtervolging heeft de politie heeft dinsdagavond rond 21.15 uur op De Kuilen in Veghel twee jongens van 16 en een jongen van 14 uit Veghel aangehouden op verdenking van diefstal en/of heling van een personenauto. Kort daarvoor trok het voertuig op de Wijbosscheweg in Schijndel de aandacht van surveillerende agenten. Zij gaven de auto een stopteken omdat bleek dat deze als gestolen stond gesignaleerd. De diefstal zou enkele dagen daarvoor hebben plaatsgevonden in Heeswijk-Dinther. Het stopteken werd echter door de bestuurder genegeerd en de auto ging er met hoge snelheid vandoor, waarop agenten de achtervolging inzetten. Op De Kuilen in Veghel werd de auto uiteindelijk tot stoppen worden gedwongen. De drie inzittenden werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Ze zitten vast voor verder onderzoek.

Laad meer Sint Michielsgestel

Geef een reactie

Bekijk ook

Sint-Michielsgestel – Aanhouding op heterdaad na melding 112

Op de vroege zondagochtend van 25 juni hielden wij een verdachte man uit ’s-Hertogenbosch …