Home Noord-Brabant Roosendaal Bedreiging na winkeldiefstal

Bedreiging na winkeldiefstal

Vrijdagavond rond 20.00 uur zijn, aan de Nieuwe Markt in Roosendaal, drie personen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Het gaat om een 44-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Breda en een 42-jarige vrouw uit Roosendaal. Rond 19.45 uur ie avond werd het drietal, door winkelpersoneel van een kledingzaak aan de Nieuwe Markt, betrapt op winkeldiefstal. Toen één van de medewerksters dure merkkleding terug pakte uit de tas van één van de vrouwen werd ze door de man bedreigd. Hierop verlieten de verdachten de winkel.

Korte tijd later keerde de man echter terug en bedreigde de medewerkster van de winkel wederom. De twee vrouwen en de man zijn in verzekering gesteld.

Laad meer Roosendaal

Geef een antwoord

Bekijk ook

Roosendaal – Aangehouden voor vier strafbare feiten

Rond 23.05 uur zagen surveillerende agenten in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal…