Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Twee mannen aangehouden in Roosendaal

Twee mannen aangehouden in Roosendaal

Vrijdagavond heeft de politie rond 20.30 uur in de Gerard ter Borchstraat in Roosendaal twee mannen aangehouden. Het gaat om een 23-jarige man uit Bergen op Zoom en een 20-jarige man waarvan de woonplaats (nog) onbekend is. Agenten zagen op het Sint Lucasplein een auto met hoge snelheid voorbij rijden en gaven een stopteken.

De bestuurder ging echter alleen maar harder rijden en de agenten gingen er achter aan.

De bestuurder reed op een gegeven moment een doodlopende straat in aan de Gerard ter Borchstraat en de twee mannen, die in de auto zaten renden er vandoor. De 20-jarige man kon gelijk worden aangehouden, de 23-jarige man, de bestuurder van de auto, werd even later aangehouden in een van de brandgangen tussen de Gerard ter Borchstraat en de Gerard Douwstraat.

Omstanders hadden gezien dat de 23-jarige man een witte tas bij zich had en één van de agenten ging daarnaar op zoek. De tas werd aangetroffen op het dak van een schuur, behorend bij een woning in de Gerard Douwstraat. In de tas zat een onbekend geldbedrag en een plastic tas met daarin een witte substantie (mogelijk drugs).

Het rijbewijs van de 23-jarige bestuurder bleek al eerder te zijn ingevorderd. De mannen reden in een gehuurde auto.

De tas met inhoud en enkele telefoons, die in de auto werden aangetroffen, zijn in beslag genomen en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

 

Laad meer Bergen op Zoom

Geef een antwoord

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Jongen aangehouden na uitdelen ‘pepermuntjes’

Bij een café in het centrum van Bergen op Zoom werd in de nacht van 17 op 18 maart een 18-…