Home Noord-Brabant Roosendaal Gewonden bij aanrijding

Gewonden bij aanrijding

Vrijdag om 19.30 uur zijn twee personen gewond geraakt bij een aanrijding op de Nispensestraat in Roosendaal. Even daarvoor zagen surveillerende agenten een bromfiets rijden door de Raadhuisstraat (voetgangersgebied) en gaven een stopteken.Hierop reed de bromfietser hard weg.

Even later hoorden de agenten een harde klap. Het bleek dat de bromfietser, een 15-jarige jongen uit Roosendaal, in aanrijding was gekomen met een automobilist. Zowel de bestuurder als zijn passagier zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De jongeman was niet in het bezit van een bromfietscertificaat. Hiervoor krijgt hij een bekeuring evenals voor het rijden door een voetgangersgebied.

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Jongen gaat tekeer tegen vuilnisbak

Rond 02.30 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag zagen surveillerende agenten dat een dr…