Home Noord-Brabant Roosendaal Verkeerscontroles in Roosendaal

Verkeerscontroles in Roosendaal

In Roosendaal werden woensdag en donderdag verkeerscontroles gehouden. Woensdag  tussen 07.00 en 08.30 uur betrof het een verkeerscontrole op de Gastelseweg. Bij deze controle werd gebruikgemaakt van de rollentestbank, er werden ongeveer 15 brom- en snorfietsen gecontroleerd. Twee bestuurders werden bekeurd voor het rijden op een brom- of snorfiets waarvan de maximale toegestane constructie werd overschreden. Een bestuurder kreeg een proces-verbaal omdat de helm niet op de goede wijze werd gedragen. Een bestuurder van een personenauto werd bekeurd omdat de APK van zijn voertuig was verlopen.

Donderdag werd tussen 11.00 en 12.00 uur op de Willem Dreesweg, bij Klein Brabant, in beide richtingen een snelheidscontrole gehouden. Zes bestuurders reden te hard (de hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km/h), verder werden er bekeuringen uitgeschreven voor o.a. het niet dragen van de gordel en het niet handsfree bellen.

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Aangehouden voor vier strafbare feiten

Rond 23.05 uur zagen surveillerende agenten in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal…