Home Noord-Brabant Roosendaal Algemene verkeerscontrole op de President Kennedylaan

Algemene verkeerscontrole op de President Kennedylaan

Op de President Kennedylaan werd dinsdag tussen 13.00 en 15.00 uur een algemene verkeerscontrole gehouden. De algemene verkeerscontrole werd gehouden naar aanleiding van klachten van bewoners dat er vaak te hard wordt gereden. Er werd zowel ten noorden als ten zuiden van de B.M. Schneiderlaan gecontroleerd. Een motorrijder fungeerde als rijdende controle tussen de twee locaties.

In totaal werden er 17 bekeuringen uitgeschreven. Daarvan waren er 8 voor het overschrijden van de maximum snelheid (hoogst gemeten snelheid 81 km/h op een 50 km weg), 3 voor het niet handsfree bellen, 5 voor het niet dragen van de autogordel en 1 voor het niet (kunnen) tonen van het rijbewijs.

Laad meer Roosendaal

Geef een antwoord

Bekijk ook

Roosendaal – Aangehouden voor vier strafbare feiten

Rond 23.05 uur zagen surveillerende agenten in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal…