Home Zuid-Holland Den Haag Op heterdaad betrapt

Op heterdaad betrapt

Zaterdagmiddag zijn rond 17.00 uur drie mannen op heterdaad betrapt bij een woninginbraak in een woning in de Bandeliersberg in Roosendaal. Bij de politie kwam even eerder de melding binnen dat drie mannen de woning waren binnengedrongen waarna wij snel ter plekke gingen en de drie aantroffen. Eén van hen probeerde te ontkomen maar is ook in de woning aangehouden. Twee van hen zijn 24 en 26 jaar oud en afkomstig uit Roosendaal en ’s Gravenhage. De derde is 24 jaar oud en van hem is nog niet bekend welke woonplaats hij heeft. Allen zijn in verzekering gesteld.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…