Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Scooterrijder rijdt tegen slagboom Sint Franciscus ziekenhuis

Scooterrijder rijdt tegen slagboom Sint Franciscus ziekenhuis

Een 20-jarige man uit Bergen op Zoom is zondag met zijn scooter tegen de slagboom van de toegangsoprit van het Sint Franciscus ziekenhuis in Roosendaal gereden. Agenten kregen rond 01.30 uur de melding en gingen ter plaatse. Daar troffen ze de man bewusteloos aan naast zijn scooter. Bij hem waren enkele mensen die hem eerste hulp verleenden in afwachting van de ambulance.

De 20-jarige man is door de ambulance ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek er geen letsel te zijn. Omdat het vermoeden bestond dat hij alcohol had genuttigd, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen door een GGD arts. In afwachting van de uitslag hiervan, is zijn rijbewijs ingevorderd.

Laad meer Bergen op Zoom

Geef een reactie

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Drie mannen aangehouden in drugsonderzoek

De politie heeft tijdens een drugsactie bij twee woningen in Bergen op Zoom drie mannen aa…