Home Noord-Brabant Roosendaal Snorfietser gewond bij verkeersongeval

Snorfietser gewond bij verkeersongeval

Op de Wouwseweg raakte vrijdag om 09.00 uur een 56-jarige snorfietser uit de gemeente Roosendaal gewond bij een aanrijding. De man reed op zijn snorfiets over de Wouwseweg in de richting van het centrum. Voor hem reed een 49-jarige automobiliste uit Ossendrecht. De vrouw wilde rechts parkeren en gaf richting aan. Zij zag de man op zijn snorfiets over het hoofd en er ontstond een aanrijding waarbij de man met zijn enkel vast kwam te zitten tussen het voorwiel van de snorfiets en de dorpel van de auto. Ook had de man het stuur van de snorfiets in zijn buik gehad en klaagde over pijn aan zijn mild. Of de man is opgenomen in het ziekenhuis is op dit moment niet bekend.

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Aangehouden voor vier strafbare feiten

Rond 23.05 uur zagen surveillerende agenten in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal…