Home Noord-Brabant Oss – Gezocht – Overval op een zonnestudio

Oss – Gezocht – Overval op een zonnestudio

Op vrijdagavond 8 december 2017, even voor acht uur, werd de zonnestudio op de hoek van de Kazernestraat en de Klaphekkestraat in Oss overvallen.

Het sneeuwde die avond. De overvaller liep de zonnestudio binnen en ging direct naar de balie/receptie, waar de medewerkster stond. In zijn hand had hij een voorwerp, vermoedelijk het mes. Onder bedreiging moest de medewerkster de kassa openen en het geld in een meegebrachte plastic tas doen van Cool Cat. Hierna vertrok de overvaller weer door dezelfde deur als waar hij door naar binnen was gekomen. Hij sloot de deur achter zich en liep weg in de richting van de Goudmijnstraat. 

 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Getuigen van gewapende beroving gezocht

De politie startte vrijdagochtend 20 juli een onderzoek naar een gewapende beroving op de …