Home Noord-Brabant Oss – Arrestaties bij drugsactie ‘Witte Donderdag’

Oss – Arrestaties bij drugsactie ‘Witte Donderdag’

Bij een drugsactie in Oss pakte de politie donderdag 15 maart twee mannen van 37 en 28 jaar uit Oss en een 34-jarige man uit Ravenstein op. Ze worden verdacht van de handel in harddrugs en zouden in hun woonomgeving al langere tijd voor overlast zorgen.

Bij de politie kwam eerder informatie binnen dat twee van de mannen zich bezighielden met de handel in drugs. Een derde verdachte kwam later in beeld. Het zou gaan om de handel in cocaïne. Mensen uit hun woonomgeving zouden hier veel last van ondervinden, maar het moeilijk vinden om hierover informatie te delen met de politie, onder meer uit angst voor de gevolgen. Om een einde aan deze situatie te maken werd de afgelopen weken de actie ‘Witte Donderdag’ voorbereid.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Mogelijke auto-inbreker dankzij alerte getuige aangehouden

Een 33-jarige Bredanaar is afgelopen nacht in de Haagse Beemden nabij zijn woning aangehou…