Home Noord-Brabant Oss – Beelden van doorgereden voertuig

Oss – Beelden van doorgereden voertuig

In overleg met het Openbaar Ministerie geven wij beelden vrij van het voertuig dat betrokken is geweest bij de aanrijding op de Berghemseweg in Oss op 1 januari van dit jaar. Hierbij raakte een 28-jarige vrouw gewond en reed de bestuurder door. Wij zijn dringend op zoek naar deze persoon. Deel je informatie met ons.

Op de beelden zie je een grijze Ford Transit Connect over het Industriepark West in Oss rijden kort na de aanrijding. Wie herkent dit voertuig, weet wie de eigenaar is en wie dit voertuig op nieuwjaarsnacht heeft bestuurd? Help mee deze bestuurder te traceren en deel informatie met ons via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of via onderstaand tipformulier. Blijf je liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hogere straf voor Brabantse elektricien na misbruik

Een 46-jarige elektricien is in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 ma…