Home Noord-Brabant Oss – Gokkasten meegenomen vanwege vermoeden illegaal gokken

Oss – Gokkasten meegenomen vanwege vermoeden illegaal gokken

De politie is dinsdagavond rond 20.00 uur in een pand aan de Hooghuisstraat in Oss gestuit op illegale gokpraktijken. In een reis en adviesbureau, dat tevens een belwinkel en geldwisselkantoor is, waren buiten sluitingstijd activiteiten te zien waarop agenten aansloegen.

Bij het binnengaan werd gezien dat er illegaal werd gegokt. De eigenaar was op dat moment in het bijzijn van enkele gasten in het pand aanwezig. In de winkel is eerder dit jaar ook geconstateerd dat er illegaal werd gegokt. Vijf gokcomputers zijn voor nader onderzoek in beslag genomen. De gemeente is in kennis gesteld.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Buurman haalt uit met honkbalknuppel

In de wijk Hasselt heeft een buurman zijn buren geslagen met een honkbalknuppel. Hij is aa…