Home Noord-Brabant Oss – Hennepstekkerij ontdekt dankzij beelden politiehelikopter

Oss – Hennepstekkerij ontdekt dankzij beelden politiehelikopter

In een woning in de Ossche wijk Ruwaard troffen agenten vanmorgen rond 8.30 uur een flinke hennepstekkerij aan. De vondst was een gevolg van informatie die wij kregen van de bemanning van de politiehelikopter, die eerder opnames maakten van de omgeving. De bewoonster werd opgepakt.

Onlangs kregen wij haarscherpe beelden binnen van onze helikopter. Tijdens het vliegen ziet de bemanning met hun warmtebeeldcamera regelmatig zogenaamde ‘hot spots’ die mogelijk duiden op een hennepkwekerij. Warmtebeeldcamera's registreren de elektromagnetische straling in het infraroodspectrum, die door alle objecten wordt uitgezonden afhankelijk van hun temperatuur, en vertalen deze naar een zichtbaar beeld.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Zes jongens aangehouden voor diefstal

Een groep jongeren heeft donderdag rond middernacht een diefstal gepleegd bij een winkel i…