Home Noord-Brabant Oss – Verdachte aangehouden voor zware mishandeling

Oss – Verdachte aangehouden voor zware mishandeling

Zaterdag rond 3.20 uur werd in Uden een 25-jarige man uit Oss aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een zware mishandeling in een horecagelegenheid in Oss eerder die nacht. De verdachte zou een 19-jarige man uit Heesch met een glas in het gezicht geslagen hebben.

De man uit Heesch liep daarbij verwondingen in het gezicht op en werd ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte raakte zelf ook gewond aan een vinger. Na behandeling van zijn vinger werd hij meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Aanhouding vernieling auto’s

De politie heeft maandagmiddag 18 september 2018 rond 16.00 uur een 34-jarige man uit Tilb…