Home Noord-Brabant Zdenko Kaprálik gaat mogelijk voor Thais avontuur

Zdenko Kaprálik gaat mogelijk voor Thais avontuur

fc ossZdenko Kaprálik (28) heeft bij de clubleiding een verzoek ingediend om in Thailand met Army United FC te gaan praten. FC Oss heeft de Slowaak daarvoor toestemming gegeven. Hij is momenteel bij de Thaise club op bezoek voor contractbesprekingen en een medische keuring. Daardoor is de kans zeer aannemelijk dat Kaprálik zijn laatste duel voor FC Oss heeft gespeeld. De komende dagen zal daar meer over bekend worden. Army United komt uit op het hoogste niveau: de Thai Premier League. In Thailand loopt het seizoen van maart tot en met oktober.

Kaprálik speelde dit seizoen 17 wedstrijden voor FC Oss. Twee jaar eerder stond de verdediger ook in Oss onder contract en kwam hij tot 29 duels en één doelpunt. Tussendoor was hij actief voor het Tsjechische FC Banik Ostrava.

Laad meer Noord-Brabant

Geef een reactie

Bekijk ook

Bavel – Postbezorger beroofd, politie zoekt getuigen

Een postbezorger werd donderdagochtend 17 januari op de Deken Dr. Dirckxweg rond 10.30 uur…