Home Noord-Brabant Oss Moeder en dochter gearresteerd na mishandeling

Moeder en dochter gearresteerd na mishandeling

De politie heeft dinsdagavond rond 18.30 uur in hun woning in Oss een vrouw van 43 en haar 17-jarige dochter aangehouden in verband met een mishandeling. Rond 14.45 uur zouden zij samen met een andere vrouw uit een geparkeerde auto zijn gestapt en een 18-jarige vrouw uit Culemborg hebben geslagen en gekrabd. Daarnaast zou de vrouw aan haar haren zijn getrokken en met haar hoofd tegen een fietsenrek zijn geduwd. Dit zou allemaal zijn gebeurd tijdens een al langer lopend conflict. Als gevolg van de mishandeling raakte de vrouw gewond aan haar arm. De dames gingen er daarna in hun auto vandoor. De politie kon moeder en dochter even later in hun woning aanhouden. Daar vonden agenten onder meer een luchtdrukwapen en een stiletto. De spullen zijn in beslag genomen en de vrouwen zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. De dochter is na verhoor in vrijheid gesteld. De politie is nog op zoek naar de derde verdachte.

Laad meer Oss

Geef een antwoord

Bekijk ook

Oss – Verkeersruzie loopt uit de hand: zeven aanhoudingen

In Oss liep een verkeersruzie zaterdagavond volledig uit de hand. Op de Willibrordusweg bo…