Home Noord-Brabant Den Bosch Gebroken neus na verkeersruzie

Gebroken neus na verkeersruzie

Zaterdagavond omstreeks 19.00 uur is een 26-jarige Bosschenaar aangehouden op de Middelburglaan in Den Bosch voor mishandeling van een 24-jarige Ossenaar. De Ossenaar liep een gebroken neus op. De mannen hadden ruzie gekregen in het verkeer op de Rietveldenweg. Een agent in priv√©tijd zag dit gebeuren en waarschuwde zijn collega’s. Op de Middelburglaan konden beide auto’s stilgezet worden. De bestuurder van de auto, waarin de 26-jarige Bosschenaar als passagier zat, is er vandoor gegaan. De Bosschenaar en Ossenaar legden tegenstrijdige verklaringen af. Nader onderzoek zal uit moeten wijzen wat er gebeurd is.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Voortvluchtige man gepakt na achtervolging

Donderdagavond hield de politie in de Kempenlandstraat een 22-jarige man aan. Aan de arres…