Home Noord-Brabant Oss Man met vuurwapen aangehouden

Man met vuurwapen aangehouden

De politie heeft vrijdagmiddag rond 12.30 uur een 67-jarige man uit Lith aangehouden op de Nieuwe Hescheweg in Oss voor bedreiging. De man kreeg een conflict met een 23-jarige medewerkster van een bedrijf over een betaling. Daarbij bedreigde de man de vrouw verbaal en uiteindelijk haalde hij ook een jachtgeweer uit zijn auto. Deze legde hij vervolgens weer terug in de auto. De gealarmeerde politie kon de man even later aanhouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. Het jachtgeweer is in beslag genomen. In de woning van de man werden na een huiszoeking ook nog enkele honderden patronen aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen.

Laad meer Oss

Geef een antwoord

Bekijk ook

Oss – Verkeersruzie loopt uit de hand: zeven aanhoudingen

In Oss liep een verkeersruzie zaterdagavond volledig uit de hand. Op de Willibrordusweg bo…